top of page

Vores historie

Vores mål 

Fra ide til

Stutteriet Stutteri Friis

Salgs stald

Stald Madum Bjerg

Da vi altid har haft heste i vores familie i flere generationer og børnene har redet fra de har været ganske små, de blev sat op på heste fra de kunne gå når man besøgte familien, og idag kommer vores børnebørn , oldebørn, nevøer og niecer fra både DK og udlandet også op på hestene når de kommer på besøg, og det første der sker når familien kommer er en tur i stalden eller ud på foldene for at klappe en hest , vigtigere end maden.Til højre Jacob på mors hest Bøgelys Lorina Fader Lorentin II / Churchill som er hedder Fine i daglig tale og har bragt de fleste af vores pony ryttere godt ind op i heste rækkerne med sløjfer hver gang både i spring og dressur , og vores små børn i familien hygger hun med.

Anne vores ældste datter har redet hele livet og fik sin konkurencepony Sonni konfirmationsgave af sin morfar i 1981 den blev kåret i 1984 i DSP og avlen begyndte så småt da hun faldt for pony alderen fik Sonni et føl i 1984 og i 1990 begyndte avlen for alvor med indkøb af de første hopper fra det kendte Bohemo og vi er i gang med 4 generation med bla egen avlede kårede hingste

Vores ryttere og hjælpere

Vi er så heldige at have de sødeste og pligtopfyldende ryttere/hjælpere , som altid gør et stort arbejde, Her er det vores nuværende rytter Emilie Eskildsen som her springer C stævne på Fine som hun pt. rider på C plan efter hendes pony blev solgt , Emilie rider, træner og fremviser salgs emnerne.

Tilfredsehed

Vi har gennem tiden solgt ponyer og heste til glade kunder i både DK og udlandet disse har og gør stor glæde hos disse ryttere og vi har glæden af at flere er kommet igen og har købt flere da de er blevet glade for deres sind og kvalitet hvilket vi værdsætter meget.Bla Lotte Wagner som her rider Friis Mr Leonardo efter Chamberlain SPH /Friis Felicia SDH købte 3 hingste og alle blev B ponyer på kort tid. Leo er idag i Norge og går på Elite plan.

2019

Vi bestræber os i 2019 på at komme godt igang efter vi har haft tingene sat i bero pga bla sygdom, vi håber at kunne starte stille op igen.

Hvorfor vælge os

Vi går meget op i at avle dyr med et godt sind, bevægelser i top og sundheden skal ligeledes være i top. Vi vælger hingste ud fra deres sind og opførsel under rytter specielt at de kan rides håndteres af børn og unge selv, ikke voksne skal sidde på dem hver dag.Ligeledes skal anatomien være i top, det skal ikke være et problem at finde feks sadel som vi desværre stadig ved mangle tumler med.

bottom of page